Lapinlahden Linnut

Tiedote 27.2.2023, julkaisuvapaa klo 10.00

Lapinlahden Linnuille toinen Tavastian-keikka suuren kysynnän vuoksi

Lapinlahden Linnut juhlii tänä vuonna 40-vuotista taivaltaan heittämällä viisi keikkaa, jotka julkistettiin viime viikolla. Liput ovat käyneet kuumille kiville, ja lokakuinen Tavastian-keikka ehti jo myydä loppuun. Yleisön pyynnöstä Tavastialle järjestetään lisäkeikka torstaina 26. lokakuuta. Lisäkeikan lipunmyynti käynnistyy tiistaina 28. helmikuuta klo 9.00.

Lapinlahden Linnut täyttää tänä vuonna 40 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Linnut lähtee pitkästä aikaa keikoille. Lintujen kieppi osuu viiteen kaupunkiin. Legendaarinen kokoonpano nähdään Porissa, Tampereella, Seinäjoella, Turussa ja Helsingissä, jonne nyt on järjestetty ylimääräinen keikka alkuperäisen keikan myytyä nopeasti loppuun. Liput ovat liikkuneet vilkkaasti myös muilla paikkakunnilla, ja mm. Tampereella kapasiteettia on jo nostettu.

-Hienoa, miten juhlakeikat on otettu vastaan, myhäilevät Mikko Kivinen ja Tapio Liinoja: Täällä jo housuja prässäillään.

Lapinlahden Lintujen ensimmäinen keikka oli Helsingissä helmikuussa 1983 Satakuntatalolla. Niinpä yhtye ottaa varaslähdön syksyn juhlakeikoille jo 2.8. Porissa, jossa järjestetään Kirvatsin Jytä -festivaali. Syksyn esiintymiset ovat klubikeikkoja.

Syksyllä ilmestyy myös Timo Rossin kirjoittama kirja Lapinlahden Linnuista. Kirjan nimi on Lapinlahden Linnut – Miksei asioista puhuta (Docendo).

Lapinlahden Linnut lähtee kiertueelle kymmenen miehen voimin: Matti Jaaranen, Pekka Hedkrok, Ari Kettunen, Mikko Kivinen, Hannu Lemola, Tapio Liinoja, Jussi Liski, Jan Noponen, Puka Oinonen ja Markku Toikka.

Jaa linkki:


Artistilinkit


Agentin yhteystiedot

 Tiina Vuorinen
 
 +358 (0) 400 460472
 Lähetä tarjouspyyntö 

Edustusalueet: WW


Tulevat artistin tapahtumat

20.10.2023
Tampere
Lapinlahden Linnut
Pakkahuone
21.10.2023
Seinäjoki
Lapinlahden Linnut
Rytmikorjaamo
25.10.2023
Helsinki
Lapinlahden Linnut
Tavastia
26.10.2023
Helsinki
Lapinlahden Linnut
Tavastia klubi
27.10.2023
Turku
Lapinlahden Linnut
Apollo Live Club