Michael Bleu

Afromikko julkaisi suomirockin historiaa henkivän ”Oi oi” -kappaleen itsenäisesti musiikkipalveluissa alkuvuodesta 2016 ja se nousi nopeasti Spotifyn viraalilistan kärkeen ja on tähän mennessä kerännyt yli puoli miljoonaa kuuntelukertaa. Biisi päätyi radiosoittoon mm. Yle Suomen ja Suomipopin soittolistoille, jossa se vietti useita viikkoja soitetuimpien kappaleiden joukossa.

Syksyllä 2016 Afromikko julkaisi EP:n joka esitteli neljä biisiä lisää. Niistä mainittakoon myös radionostetta nauttineet “Postikortein”, joka on rätisevine retro-soundeineen rokkikukkoilua parhaimmillaan. "Rakkaus" on puolestaan koskettava ja lämmin sävellys ja sen upeat jousisovitukset nostavat tarttuvan kertosäkeen kappaleen nimen arvoisiin korkeuksiin.

Kesällä 2018 Afromikko rupesi työstämään hyvin genrerikasta debyyttialbumiaan, joka on sekoitus artisti -ja tuottajalevyä. Osassa biiseistä kuullaan vierailevia artisteja, mm. F, Nalia, Satu Kopo ja Seksikäs-Suklaa. Albumilta nostettin singleksi mm. Hidas biisi, joka on tähän mennessä soinut Yle Suomen radioaalloilla yli 2000 kertaa. Soul täyteinen albumi julkaistiin keväällä 2019.

Afromikko hioo parasta aikaa maaliin seuraavaa albumiaan, joka keskittyy menneiden aikojen painotuksella kokonaisvaltaisesti soul -ja rytmimusiikkiin. Levyltä on julkaistu jo kaksi maistiaista, rankasti svengaava “Lempi leimahtaa” sekä eeppinen balladi “Maailma loppuu sun suudelmaan”, joka voitti alkukeväästä Radio Suomen Levylautakunnassa. Albumi ilmestyy alkusyksystä 2020.

Afromikon voi nähdä livenä huikean Hubba Bubba orkesterinsa kera.

Afromikko - laulu, kitara

Luukas Methuen - trumpetti

Nikolas Nevalainen - basso

Otto Porkkala - kitara

Thomas Bleu - rummut

Share link:


Artist links

playgroundmusic.fi 

Youtube 


Agent contact

 Tiina Vuorinen
 
 +358 (0) 400 460472
 Request a quote 


Upcoming artist events

None scheduled at the moment.