Daniel Lioneye

Single Ravensong julkaistaan 1.7.2016 ja albumi VOL III 19.08.2016

Alun perin vuonna 2001 perustetussa Daniel Lioneye – yhtyeessä soittivat HIMin Ville Valo (rummut), Mige (basso) ja Linde (kitara ja laulu). Samana vuonna  ilmestyi Suomessa ja Saksassa kieli poskessa tehty, psykedeelistä stoner rockia sisältävä esikoisalbumi The King of Rock ‘n’Roll. Bam Margera otti albumin nimibiisin MTV-show VIva La Bamin tunnariksi ja vuonna 2006 kyseinen kappale oli Sibeliuksen jälkeen soitetuin suomalainen kappale maailmalla.

Linde halusi tehdä vuonna 2008 seuraavan levyn, täysin toisenlaisen kun ensimmäinen. VOL II oli raju rocklevy, edellistä raskaampi. Vaikutteita oli saatu black metalista, ja sanoitusten aiheina olivat muiden muassa avioero, vaikeiden asioiden ja ihmisten kohtaaminen, kannabispsykoosi, hurjat painajaiset, seksi, eteenpäin meneminen, seisominen omien arvojen takana, vihanhallinta ja universumi.

Nyt ilmestyvä albumi, VOL III, on yhdistelmä kahdesta ensimmäisestä levystä. Linde sanoo levystä seuraavaa: “VOL III on hevimpi, siinä on enemmän fuzzkitaraa, enemmän laulua ja vähemmän örinää. Kunnon metallirummut, ja tällä levyllä mun laulukin kuuluu.”

DANIEL LIONEYE:

Linde: laulu, kitara Mige: basso Burton: koskettimet Sepi: rummut

Jaa linkki:


Artistilinkit

suomenmusiikki.fi 

Facebook 


Agentin yhteystiedot

 Tiina Vuorinen
 
 +358 (0) 400 460472
 Lähetä tarjouspyyntö 

Edustusalueet: Suomi


Tulevat artistin tapahtumat

Ei tapahtumia toistaiseksi.